Trepte din lemn masiv din stejar, fag, frasin crează-ți propriul stil de scară

Massiv-Effect, cu o experiență de 20 de ani în producția elementelor de lemn pentru scări, acordăm clienților noștri certitudinea unor produse de calitate premium. Dacă iți dorești o dimensiune atipică, o culoare specială, o esență de lemn aparte sau o formă a treptei care iese din tipare apelează-ne sau apasă pe butonul Personalizează pentru a intra  în legatură cu un consultant care vă ajuta în crearea treptelor ideale pentru tine. Oferim garanții de 5 ani la produsele din lemn masiv sau Finger-Joint, lemn ales special după criterii de durabilitate, estetică și design interior. De asemenea, dispunem de utilaje de ultimă generație, lacuri de trafic și adezivi profesionali.

TREPTE DIN LEMN

Prin experiență în domeniu și materialele atent selecționate și prelucrate, vă oferim una dintre cele mai sigure și mai estetice căi pe care sa pășiți. În afară de aspect, căruia îi oferim o atenție deosebită, punem accentul pe calitate și siguranță.

BALUSTRADĂ

Pentru că ne-am dorit un echilibru vizual între trepte și restul accesoriilor necesare acestora, am hotărât să producem și balustrade din lemn care să se potrivească aspectului total al casei și care să ofere siguranța de care aveți nevoie.

SCĂRI din lemn masiv

Crează-ți scara care se potrivește cel mai bine în casa ta alegând noblețea, căldura și grația lemnului masiv! Scările interioare din lemn masiv sunt un element arhitectural, capabil să definească personalitatea unei locuinte. Îți putem oferi marele avantaj de a obține o scară realizată la comandă, putând alege dimensiunile, stilul și elementele în funcție de spațiul disponibil, pentru a avea o ușurință maximă de urcare și coborâre a scării. Singurul producător de mobilier la comandă din România care oferă garanție 5 ani la produsele din lemn masiv.

REALIZĂM LA COMANDĂ

Intră în legatură cu noi și venim în întâmpinarea ta cu dimensiunea și aspectul care să se potrivească locuinței tale!

TOP