DESPRE

Mesele și treptele din lemn masiv adaugă eleganță și funcționalitate oricărui spațiu, îndeplinind cu ușurință cerințele diverse ale unei familii. Perfecte pentru întâlniri zilnice sau ocazii speciale, aceste piese robuste oferă durabilitate și versatilitate, fără a sacrifica stilul.

Experiență

Mobila, în special mesele pentru living, construite din lemn masiv au un apeal special care nu va fi niciodată egalat de materialele “alternative”. Integritatea structurală a lemnului e reflectată în rezistența și valoarea mare de revânzare a acestuia, chiar și după ani buni de folosință. Massiv Effect îmbină lemnul masiv cu tehnici inovatoare de producție iar asta conferă produselor noastre combinația ideală între clasă și tendințe moderne și te asigură ca vei face o alegere care va dăinui provocărilor modei și a timpului. Beneficiind de o experiență de 25 de ani în prelucrarea lemnului de stejar, putem realiza produse de cea mai înaltă calitate folosind tehnologie de ultimă oră, cât și meșteri ce pot realiza în mod tradițional operații necesare în realizarea acestor produse.

STANDARD DE CALITATE

Cele mai exigente cereri ale dumneavooastră nu sunt decât o provocare a întregului colectiv pentru a le putea pune in evidență.

Unicitatea acestor produse este dată de faptul ca fiecare scandura este unica, practic in alcatuirea blatului de masă elementele sunt unice rezultand un produs unicat.

De asemenea va putem oferi si lemn vechi in alcatuirea blatului dumneavoastra, partial sau in totalitate, lemn recuperat din demolari cu o vechime de peste 60 de ani, ceea ce da o nota aparte mesei.

REALIZĂM LA COMANDĂ

Intră în legatură cu noi și venim în întâmpinarea ta cu dimensiunea și aspectul care să se potrivească locuinței tale!

TOP